Analýza daňových systémů středoevropských zemí pomocí statistické simulace - Vlachý, Jan
Aplikácia komplexného dynamického modelu zdanenia príjmov fyzických osôb a integrujúcich faktorov ich dlhodobej a krátkodobej premenlivosti. Model bude použitý k analýze charakteristík celkového fiškálneho zaťaženia (dane a povinné odvody) príjmov zamestnancov v súkromnom sektore štyroch stredoeurópskych ekonomík Vyšehrádskej skupiny V4 (Česká republika, Slovensko, Poľsko a Maďarsko) za podmienok platných v roku 2016.