LMS Moodle: Distance International Education in Cooperation of Higher Education Institutions of Different Countries - Kerimbayev, N.
Popis procesu výučby študentov z rôznych krajín pomocou systému LMS Moodle, počínajúc prípravou študijných materiálov, prednáškami zahraničných lektorov, praktickými úlohami a ukončením skúšky.