Návrhy SNS na podporu turizmu sú podľa expertov populizmom - Horváthová, Jarmila
Nárast hostí aj tržieb v domácom cestovnom ruchu. Podpora zo strany Ministerstva dopravy a výstavby SR - zavedenie rekreačných poukážok pre zamestnancov. Pochybnosti zo strany odborníkov. Viazanie výnosu dane z ubytovania na spätné použitie v cestovnom ruchu. Nejednotná sadzba. Mylné zaradenie kúpeľov.