Regional Incomes Structure Analysis in Slovak Republic on the Basic of EU-SILC Data - Terek, Milan
Empirická analýza regionálnej štruktúry príjmov v Slovenskej republike na základe štatistiky Európskej únie o príjmoch a životných podmienkach.