Namiesto expanzie spojili sily s menšími obchodníkmi - Legéň, Marek
Sieť elektro predajní Euronics TPD riadi rodina Majtánovcov. V podnikaní presadzujú ľudský prístup. Základ predaja tvorí biela a čierna technika a elektronika. V roku 2004 založilo TPD spolu s piešťanskou firmou Domoss Technika slovenskú pobočku Euronics SK. Do obchodu sú zapojení aj dvaja synovia majiteľa. Po 30 rokoch podnikania F. Majtán rieši odovzdanie firmy novej generácii. Momentálne chcú stabilizovať existujúce komodity a nájsť si priestor v rámci domáceho trhu. Zdroj rastu vidia najmä v internetovom obchode.