Vzťahy EÚ/NATO - Rusko a perspektívy ich vývoja - Čeri, Ladislav
Strategická spolupráca NATO s Ruskom. Iniciatíva USA v NATO na posilnenie odolnosti členských krajín NATO. Európska globálna stratégia a Rusko.