Ako urobiť ústave reklamu - Garaj, Patrik
Mladý vydavateľ a kníhkupec zostavil ilustrovanú verziu základnej listiny štátu. Jeho úmyslom je podporiť občiansku gramotnosť. S atraktívne a prehľadne vyhotovenou knihou má namierené do škôl. Ústava predstavuje ideálnu spoločnosť a s touto ilustrovanou verziou je poukázané na to, že realita úplne ideálna nie je.