Automatika v cukrovinkách - Brezovský, Jozef
Riešenie skladovania a skladovej techniky v spoločnosti I.D.C. Holding. Využitie systému BT Radioshuttle a úspora investícií. Automatická manipulácia v regálovom systéme.