Generálna klauzula nekalých obchodných praktík a praktiky nekalé podľa generálnej klauzuly - ďalšia normatívna mačka vo vreci? - Zavadová, Dominika
Podmienky generálnej klauzuly nekalých obchodných praktík. Posudzovanie nekalostí cez mimoprávne štandardy ako rozhodujúce kritérium. Podstatnosť újmy na ekonomickom správaní spotrebiteľa. Judikatúra Súdneho dvora EÚ. Rozhodnutia slovenských súdov vo veciach nekalých praktík.