Možnosti analýzy časových radov v jazyku R - Páleš, Michal, 1984-
Analýza časových radov v jazyku R v kontexte publikácie (Šoltés a kol., 2015, príklad 6.2, s. 270). Riešenie všetkých úloh predmetného príkladu v jazyku R (v komparácii s publikáciou, ktorá obsahuje riešenia v softvéroch SAS Enterprise Guide a Statgraphics Centurion).