Simulácie rôznych typov prémie medzi inzerovanou cenou a realizovanou cenou nehnuteľností a ich možné dopady na odhady parametrov - Dluhoš, Martin, 1991-
Prezentácia dvoch základných možných typov cenovej prémie reprezentujúcej rozdiel medzi inzerovanou a transakčnou cenou nehnuteľností a zároveň prostredníctvom skutočných inzerovaných cien a simulovaných transakčných cien nehnuteľností zhodnotenie vplyvu tejto cenovej prémie na bodové a intervalové odhady parametrov jednoduchej lineárnej regresie s jednou vysvetľovanou a jednou vysvetľujúcou premennou.