Obchodovanie cez internet z pohľadu daní - Kolembus, Anton
Právny základ internetového obchodovania. Internetový obchod z hľadiska účtovníctva a DPH. Internetový predaj tovaru v rámci tuzemska. Dodanie tovaru prostredníctvom internetu v rámci EÚ osobám neidentifikovaným pre DPH a osobám identifikovaným pre DPH. Elektronicky dodávané služby. Osobitná úprava uplatňovania dane pri elektronických službách.