Určenie hodnoty podniku s dôrazom na trhovú koncepciu - Drabiková, Elena
Prehľad metód pre finančné ocenenie podniku. Ukazovatele trhovej hodnoty podniku. Najpoužívanejšie metódy oceňovania analytikmi v praxi.