Sociálne siete ako nástroj marketingovej komunikácie v konkrétnom podniku - Mucha, Martin
Pojem internetový marketing. Marketingový mix v internetovom prostredí. Sociálne siete. Facebook. Postavenie sociálnej siete Facebook v zahraničí.