Zhrnutie o živnosti - Danajovičová, Katarína
Živnostenské oprávnenie a podmienky prevádzkovania živnosti. Zodpovedný zástupca. Ohlásenie živnosti a správne poplatky. Vznik a trvanie živnosti z hľadiska odvodov a daní. Živnosť popri štúdiu. Živnosť popri dôchodku. Pozastavenie živnosti. Zrušenie živnosti.