Informatívny prehľad v zmenách a dodatkoch IAS/IFRS účinných pre rok 2017-2019 - Cvečková, Mária
Informatívny prehľad o doplneniach a zmenách v platných IAS/IFRS, ktoré boli schválené Výborom pre IFRS, vydané v priebehu roka 2016 a účinné od 1. januára 2017 alebo neskôr.