Ročné zúčtovanie poistného na zdravotné poistenie za rok 2016 - Gášpárová, Eva
Postup zdravotnej poisťovne pri vykonávaní ročného zúčtovania poistného. Preplatky z ročného účtovania poistného. Oznámenie o výsledku ročného zúčtovania poistného. Nedoplatky z ročného zúčtovania poistného. Daňové vyrovnanie preplatkov a nedoplatkov z ročného zúčtovania. Preplatky a nedoplatky v súvislosti s príjmami z podnikania a inej samostatnej zárobkovej činnosti. Praktické príklady.