Money motivation of military personnel in NATO countries, Russia, China and CIS countries - Abramov, Alexander
Komparatívna analýza rôznych systémov finančnej motivácie pre vojenský personál NATO, Ruska, Číny a SNŠ. Prístupy k finančnej motivácii v armádach rôznych krajín sveta. Spoločné a nevyhnutné znaky finančej podpory jednotlivých armád. Národná identia krajiny.