Assessment of the fiscal effect of the tax reform options until 2019: the case of Russia - Sidorova, Elena
Reforma a reštrukturalizácia ruského daňového systému, najmä dane z pridanej hodnoty. Posúdenie fiškálneho účinku troch možností daňovej reformy, uskutočnených do roku 2019. Možné dôsledky zmien daňových sadzieb.