Price parity in the agricultural sector as a guarantee of the national food security - Danylenko, Anatolii
Problém rovnosti cien v poľnohospodárskom sektore na globálnej úrovni. Komparatívna analýza parity cien v poľnohospodárskom sektore krajín, ako sú USA, Bielorusko a Ukrajina v období rokov 2005 - 2016. Dôležitosť miernej vládnej kontroly a výhody štátneho zavedenia cenovej parity v poľnohospodárskom sektore zo strany štátu.