Society. Personality. Technologies: Social Paradoxes of Industry 4.0 - Kamensky, Evgeny
Vývoj globálnej informačnej a technologickej platformy pre priemyselnú komunikáciu. Predstavenie globálnych fenoménov modernej doby: priemysel 4.0 (industry 4.0) a tzv. nová ekonomika.