The Russian stock market as a social space: a theoretical basis - Podgorny, Boris
Pohľad autora na sociologickú teóriu definovanú ako "ruský akciový trh ako sociálny priestor", ktorá ukazuje charakteristiky vzniku, vývoja a fungovania akciových trhov. Teoretické zdôvodnenie vytvárania nových spoločenských priestorov. Porovnávacie analýzy tvorby akciových trhov v krajinách SNŠ, USA a východnej Európy.