Martinčania pozdvihujú nalomenú farmáciu - Haluza, Ivan
Fakty o investíciách spoločnosti HBM Pharma Martin. Stabilizácia po ťažkých rokoch. Rast po získaní nových zákazníkov. Výroba injekčných roztokov, ktorá kryje vyše 60 percent tržieb. Investície nového lotyšského majiteľa.