Európski monarchovia: obľúbení a úspešní - Pressburg, Adrian Peter
Európske monarchie v súčasnosti. Vyspelá ekonomika a kvalita života. Dánsko vzorom v indexe vnímania korupcie. Vysoká konkurencieschopnosť monarchií. Význam Spojeného kráľovstva v medzinárodnom obchodnom práve. Podnikaví monarchovia.