Selected aspects of lifelong learning - Cárachová, Magdaléna
Potreba vzdelávania v podnikovej sfére a vzdelávanie v treťom veku. Ciele a systém korporátneho vzdelávania. Vzdelanie ako hodnota ľudského kapitálu. Misia univerzít tretieho veku. Podporné faktory vzdelávania seniorov. Záujmové vzdelávanie, vekový mainstreaming.