Z historie centrální banky v Černé Hoře - Kalabis, Zbyněk
Pohľad na históriu centrálnej banky Čiernej hory od jej vzniku až po súčasnosť. Od roku 2006 má banka oficiálny názov Centralna Banka Crne Gore.