Ako nájsť toho pravého - Vašková, Eva
Personalisti dnes často riešia situácie, keď aj majú voľné pracovné miesto, ale nedokážu nájsť vhodného kandidáta. Výberové konania sú preto komplikovanejšie a treba zapojiť nielen kreativitu, ale aj systémové riešenie.