Zákon od nákupov neodradil - Halasová, Henrieta
Piaty júl bol prvých štátnym sviatkom, keď Slováci našli obchody zatvorené. Zákaz predaja počas sviatkov sa netýka všetkých prác spojených s maloobchodom. Koho sa netýka.