Lacné nie je dobré - Petrášová, Michaela
Slovenské vína dosahujú svetovú kvalitu. Výrobcovia však už roky upozorňujú na zlú budúcnosť slovenských viníc. Spotreba vína na Slovensku. Vinobranie štartuje sezónu. Etiketa predáva.