Nespokojní? Povedzte to! - Halasová, Henrieta
Nakupovanie tovaru online je u slovenských zákazníkov čoraz obľúbenejšie. Rastie tiež suma, ktorú cez internet minieme. Ďalšie trendy online nakupovania. Vplyv recenzie na nákupné správanie zákazníka. Aká recenzia má pre e-shop význam.