Jazyk ako nástroj zahraničnej politiky - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Kultúra v medzinárodných vzťahoch. Jazyk a jazyková politika ako súčasť zahraničnej politiky štátov. Ruský jazyk a jeho postavenie vo svete.