25 let českého bankovnictví aneb kde sídlí banky dnes - Sobková, Martina
V roku 1991 prebehla transformácia československej ekonomiky. Dovtedy existovali len štyri banky: Štátna banka československá, Česká spořitelna, ČSOB a Živnobanka. Po transfomácii došlo k privatizácii štátnych bánk a vziklo zopár nových. Predstavenie a stručná história jednotlivých bánk v ČR.