Mliekar, ktorý nikdy neustúpi a nepovolí - Haluza, Ivan
Ruské embargo na dovozy potravín z krajín Európskej únie. Strata kontraktov mliekarne Gemermilk rs. Hľadanie riešení a dôraz na odbyt produktov na domácom trhu. Zachraňovanie firmy a spoľahnutie sa na vlastné sily. Zmeny v produkcii.