<The> Sweezy model of price competition among private labels of chain stores - Svoboda, Roman
Článok overuje a vysvetľuje vplyv Sweezyho modelu oligopolov a jeho dopad na požiadavky spotrebiteľov a štruktúru zásob potravín v obchodných reťazcoch. Komparatívna analýza štruktúry komodít obchodných reťazcov v ČR. Konkurencia medzi dvoma reťazcami Billa a Kaufland na trhu s privátnymi značkami produktov.