<The> Relationship between the relative GDP share of agriculture and the unemployment rate in selected Central and Eastern European countries - Bein, Murad A.
Vzťahy medzi podielom HDP z poľnohospodárstva a mierou nezamestnanosti vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy. Analýza použitím dynamického panelu regresie a Grangerovho testu kauzality.