Perspectives of the Russian agricultural exports in terms of comparative advantage - Benešová, Irena
Súčasná pozícia Ruskej federácie na globálnom trhu poľnohospodárskych produktov a potravín s dôrazom na komparatívne výhody ruského poľnohospodárskeho exportu vo vzťahu k špecifickým regiónom a krajinám. Porovnanie produktovej štruktúry ruského poľnohospodárskeho exportu a importu.