Foreign direct investments and forms of investment aid - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Vzťah medzi prílevom priamych zahraničných investícií a osobitnými formami investičnej pomoci, najmä fiškálnou a finančnou investičnou pomocou. Výsledky analýzy zo Slovenska na základe údajov z obdobia 2003-2015.