Measurement of Company Performance in a Health Resort in Slovakia Taken as an Example - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Meranie výkonnosti spoločnosti prostredníctvom všeobecne akceptovaných ukazovateľov, ako zdroj kľúčových informácií o efektívnosti spoločnosti a jej budúcich vyhliadkach. Informácie poskytujú rôzne druhy finančných a nefinančných ukazovateľov, ktorých monitorovanie časti riadenia spoločnosti je jasným znakom potrebných zmien, alebo naopak; zachovanie opatrení, ktoré už boli stanovené v konkrétnych oblastiach spoločnosti, všetko, čo sa vzťahuje na akúkoľvek pobočku národného hospodárstva. Analýza účinnosti vybraných atribútov výkonu vo vybranom zdravotnom stredisku a navrh na ich optimalizáciu.