<The> Possibilities of transition from health insurance contributions to earmarked health tax in the Czech Republic - Mertl, Jan
Tri rôzne prístupy k spotrebe a financovania zdravotnej starostlivosti, ktoré vznikli v zdravotnej politike vyspelých krajín. Verejné financie nutné a potrebné na zdravotnú starostlivosť, ktorá má byť univerzálne dostupná. Pohľad na český zdravotný systém.