Systém ePCT- od papiera po elektronizáciu služieb - Hladká, Ľudmila
Stručný vývoj zavázdania patentových prihlášok od papierových po elektronické. Predstavenie nového systému ePCT, ktorý môžu využívať všetky zainteresované strany, ktoré sa podieľajú na konaní o medzinárodnej prihláške počas medzinárodnej fázy. Zhrnutie výhod systému ePCT.