Aktuálne z autorského práva - Bednárik, Richard
Pohľad na najnovšie udalosti z autorského práva. Novela zákona o dani z príjmov, ktorá definuje tzv. digitálnu platformu. Existencia digitálneho vyčerpania práv. Oblasť verejného prenosu.