Akadémia hoteliera: Tréning zamestnancov - Pupišová, Iveta
Intro tréning zamestnancov - vstupný tréning pri nástupe na nové pracovné miesto. Cross tréning. Externý tréning a jeho význam pri fungujúcej organizačnej štruktúre. Tréningová knižka zamestnanca. Súťaž Zamestnanec mesiaca a motivácia zamestnanca.