Ako inovujeme na Slovensku? - Habrmanová, Slávka
Inovácie vo wellness programoch v hoteloch na Slovensku: Hotel Sheraton v Bratislave, Wellness Hotel Spark v Malackách, Wellness centrum Sandorf v Prievaloch, Kúpele Aphrodite v Rajeckých Tepliciach, Grand Hotel Kempinski High Tatras.