Donovalkovo, hlavné mesto detí - Lisá, Lea
K populárnym Habakukom na Donovaloch pribudol interaktívny rodinný areál Donovalkovo. Jedinečná atrakcia na Slovensku. Mestečko so všetkými zariadeniami, ktoré skutočné mesto tvoria. Ideálne strávený čas pre deti.