Prechod práv a povinností z pracovnoprávnych vzťahov - Matlovičová, Iveta
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Inštitút pracovného práva má povinnosť okrem iného zabezpečiť pri organizačných zmenách zamestnávateľa taký priebeh, aby týmito zmenami nebol poškodený zamestnanec. Ilustračné príklady k téme.