Účtovanie miezd v sústave jednoduchého účtovníctva - Strählová, Jarmila
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Účtovanie miezd zamestnancov tých zamestnávateľov, ktorí účtujú v jednoduchom účtovníctve. Ilustračné príklady.