Zdaňovanie podielov na zisku (dividend) v kontexte zmien od 1. 1. 2017 - Slivková, Dana
Zdaňovanie podielov na zisku (dividend) s ohľadom na aplikáciu medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia a príslušného primárneho a sekundárneho práva Európskeho spoločenstva v kontexte zmien zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. od 1. 1. 2017.