Neoprávnené zdaňovanie CO2 kvót v roku 2011 – existuje nárok na vrátenie odvedenej dane? - Jánošková, Natália
Systém obchodovania s CO2 kvótami. Nesplnenie podmienok pre zavedenie dane z CO2 kvót. Prípad ŠKO-ENERGO v. Odvolcie finančné riaditeľstvo.