Harmonising liberalism and realism in the theory of international relations - Bösz, Anett
Analýza diskusie o neoliberalizme a neorealizme v teóriach medzinárodných vzťahov. Odporúčania na zosúladenie neoliberálnych a neorealistických myšlienok v Európe a teórie medzinárodných vzťahov