<The> Economic background of social processes during the formation of the State of the Ancient Greece - Bílý, Jiří
Dôležitosť premien starovekej ekonomiky v kontexte civilizačných zmien. Porovnanie ukazovateľov kultúrneho, ekonomického a politického vývoja v starovekom Grécku.